3. mar. 2013

Urban #28

1. 3. 2013, Štuk, Maribor.

Domač teren (praktično ista ulica kot moj blok), znani folk, super plac (širok in visok oder), mi v prvi vrsti s piri in litrco, tako da nam je oder služil za šank, bend pred/nad nami, ravno prav polna dvorana, razpoložen bend in super publika (z izjemo dveh glupač, ki sta nekaj bluzili na trenutke spredaj, pa enkrat se je en tipo šel neposrečen stage diving, jaz pa sem zaščitniško zavaroval svoj špricer in ga polovico spravil na mojo majico). What more can you want?

Začeli so s Pustinjami, kar pa zame vseeno ni bilo presenečenje, saj je setlista bila skoraj identična kot pred dvfema tednoma v Novem Sadu (sputili so Robota in zadnji bis). Posnel sem samo Otporan na Život (Dječji glas), a se vokal slabo sliši. Na koncu sem hotel iti bolj nazaj in posneti še kak komad, pa mi ni zneslo. Priporočam Kravžlijeva posnetka Kundera (Atom) in Mala trubo ter Mjesto za mene druge avtorice (se vidi enega visokega fana v prvi vrsti).

Po koncertu sem pred odrom pozdravil bend, se jim zahvalil, da so igrali na najini kvaziobletnici (če že na poročni žurki niso), potem pa spravil četvorko v predprostor, kjer je padla runda in debate, ki jih pač fani imajo v (pred)zadnjem nočnem stanju.

Menda se za prihodnje dogovarjajo za špil v Kinu Šiška, sredi aprila pa naj bi igrali v Zagrebu. Upam, da letos pridem na številko 30.

Avtor ČB fotk je Tomaž Strmčnik, zadnje pa Branko G.
Ravno prav polna dvorana, jaz v prvi vrsti v elementu.
Šank
Afterparty
 
 
 


Ni komentarjev:

Objavite komentar